Romana Kerep

Romana Kerep

Pratite nas...

BAIF – ON THE ROAD AGAIN!

Nakon vrućeg ljeta i kratke pauze sve se opet budi. Jesen je kao novo proljeće od energije koja pršti i novih priča koje se rolaju. Škola krenula na sreću zasad u starom formatu. Marketingaši se pripremaju za Rovinj. Abbatari razvaljuju nakon nakon 40 godina pauze.

U sve to smjestio se opet i BAIF! Došao je na red i splitski turnus. Na poduzetnički program prijavilo se 20 timova iz Splita i okolice, no  također ponovno ima i sudionika iz nekih drugih regija koji nisu prije stigli u program.

Za sve ima mjesta, kapaciteta i resursa i svi su dobrodošli! Projektni tim BAIF za sve njih će se ponovno pobrinuti. Svima njima pomoći će na poduzetničkom putu i pronalaženju strategije za društveni učinak koji će ugraditi u ostale svoje indikatore. Tako da nam svima život bude bolji!

Kao i obično – voditelji projektnog tima okupili su se na virtualnom kick off događanju i timovima predstavili sebe i program 06.09.

Uvijek se ponovi isto uzbuđenje zbog novih svježih ideja iz raznih industrija. Ima tu inovacija u turizmu, digitalnim uslugama, industriji zabave, ekologiji, kulturi i segmentu zdravstva. Ponove se i oni trenutci u kojima kliknu timovi s voditeljima programa, timovi međusobno, a uskoro će biti i povezivanje s mentorima. Svaki taj klik postane kontakt koji traje i ostaje.

Kao i uvijek – predstavljat ćemo timove na društvenim mrežama i sigurno ćete još čuti o njima.

Već se marljivo slušaju predavanja Krešimira Delača, promišljaju customer persone i dizajnira MVP. Mentori se upoznaju s prijavama i pripremaju za suradnju i poticanje na razvoj. Traže se kratice do tržišta i pliva prema novim plavim oceanima.

Timovima BAIF Split želimo rast, razvoj, stasanje na tržištu i ostvarivanje kontakata koji će ih nositi kroz program, ali i dalje! Da ostvare tržišni uspjeh i u pravom trenutku postanu investicijski spremni za budući BAIF fond – fond u kojem će se spajati sredstva Europskog anđeoskog fonda sa sredstvima domaćih poslovnih anđela. A to je naš zadatak da ga dovedemo u Hrvatsku. Idemo prionuti svatko na svoj dio!

Scroll to Top