Romana Kerep

Romana Kerep

Pratite nas...

JAVNI POZIV, Rijeka – PROGRAM ZA IZGRADNJU KAPACITETA I INVESTICIJSKE SPREMNOSTI ZA STARTUPOVE, PROJEKTNE TIMOVE I PODUZETNIKE POČETNIKE

Powered by Zagrebacka banka d.d., Visoka poslovna škola PAR i Centar za inovacije i poduzetništvo d.o.o.

 Projektni tim projekta BAIF – Business Angels Impact Fund, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, upućuje JAVNI POZIV startup-ovima, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima s područja Primorsko goranske županija, Istre te Ličko-Senjske županije  za uključivanjem u program Projekta – Radionice za izgradnju kapaciteta i investicijske spremnosti.

PROGRAM RADIONICA – SUPER PRILIKA ZA PROJEKTNE TIMOVE

 Uzimajući u obzir sve specifičnosti ponude obrazovnih programa za poduzetnike početnike, potrebe u segmentu društvenog poduzetništva te vodeći se informacijama  startupova, BAIF nudi „tailor made“ program za poduzetnike početnike koji je nadopunjen podrškom iskusnih mentora u stvarnom vremenu te sveobuhvatnu i strukturiranu podršku.

Timovi će tako proći kroz trotjedni edukacijski program koji se odvija elektroničkim putem korištenjem BAIF LMS platforme. Lekcije su unaprijed snimljene i mogu se konzumirati bilo kada, a pojedina cjelina otvara se ponedjeljkom i ostaje otvorena do završetka programa. Osim videolekcija polaznici programa dobit će popratne materijale, predloške za popunjavanje raznih metodologija (gdje je primjenjivo) te alat u MS Excelu za poslovno planiranje.

Program također uvodi jedinstvenu metodologiju mjerenja društvenog učinka te će sa svakim timom raditi mentori koji će svojom ekpertizom pomoći razviti/definirati i mjeriti društveni učinak svake ideje što će pomoći timovima da iskoče iz uobičajenih tračnica investicijske startup scene u Hrvatskoj.

Nakon okončanja programa organizirat će se demoday te će timovi dobiti priliku prezentirati svoj projekt/ideju  te krenuti u potragu za svojim “poslovnim anđelom”.

SADRŽAJ PROGRAMA

  • Online platforma za savladavanje poduzetničkih vještina,
  • Automatizirano praćenje napretka,
  • 2 sata individualnih konzultacija odabranih mentora,
  • Intenzivan trodnevni kamp za razvoj poslovne ideje, uz dodatna savjetovanja mentora i zanimljiva predavanja,
  • Umrežavanje s mentorima, stručnjacima, predstavnicima relevatnih institucija.

Program se provodi od 28. lipnja do 16. srpnja 2021. godine, dok će bootcamp biti 14., 15. i 16. srpnja 2021. godine. Pojedinosti o formi i načinu organizacije bootcampa objavit će se tijekom programa.

PRIJAVITE SE!

Prijavite se putem online platforme do zaključno 20. lipnja 2021.

PRIDRUŽITE NAM SE U PROMICANJU INVESTICIJSKOG EKOSUSTAVA ZA ULAGANJA S DRUŠTVENIM UTJECAJEM U REPUBLICI HRVATSKOJ TE KROZ STRUČNO VODSTVO I SAVJETOVANJE PRIPREMITE VAŠ DRUŠTVENO KORISTAN PROJEKT ZA INVESTICIJU!

 

Scroll to Top